Bubbelvatten hemma i köket

måndag, 6 april 2009 14:12 by chuffs

Trender och ännu mer trender. Just nu verkar alla människor köpa sodastream och kolsyra sitt vatten hemma. En engångskostnad och sen gratis kolsyrat vatten direkt ur kranen hemma hos dig! Köket blir den nya samlingspunkten med alla nyinköpta prylar som används för all sorts köksbestyr.

Är du en person som älskar kolsyrat vatten? Dags att investera i en Sodabutler Cathrine kanske?

Köksblandaren som kan ersätta det vanliga vattnet i din kran med kolsyrat vatten! Imponerande och trendigt är väl det minta man kan säga. Blandaren kyler inte vattnet och är inte lämpligt om du har egen brunn utan helst ska den vara kopplad till det kommunala vattnet.  visste du att du kan få hela 50 liter i timmen! Nyfiken på denna produkter, läs mer på sodabutler.

Currently rated 3.7 by 3 people

  • Currently 3,666667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5