När gammalt möter nytt

måndag, 31 maj 2010 13:21 by Antiq

Att inreda smakfullt är en konst som få behärskar, hittade en norsk inredningssida med en kvinna som har det extra lilla ögat för vad bra inredning är, döm själva!

Antikt matbord med personlig touch

Ett mycket unikt och annorlunda matbord, med gamla brädskivor ger bordet köket en högst personlig touch! När gammalt möter nytt i en naturlig övergång och kompletterar varandra har man skapat sin personliga prägel i sitt hem. Bordet ihop med de trendiga matstolarna tycker jag ger ett mycket trevligt intryck!.

Trädgårdsmöbel av naturligt material

Ytterligare en cool och unik utemöbel som passar in i miljön men ändå sticker ut. Titta in på http://www.simonne.dk för att ta del av fler tips o ideer fö

Be the first to rate this post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Släpp in ljuset hemma

onsdag, 26 maj 2010 14:20 by Admin

Allt för många villor saknar ljusinsläpp vilket gör att ens egna hem blir lite mörkt och solens strålar hamnar utanför istället för inomhus. Om man vill öppna in för ljuset och kunna ta tillvara på dygnets ljusa timmar kan man öppna upp taket och sätta in glas vilket skapar både rymd och yta.

 

Utsikt från ovan!

Tänk att kunna se himlen från sitt egna boende och ha denna utsikt? Skulle jag inte säga nej till! Bentech i Göteborg står för byggnationen av dett glastak som även har skyddande solskyddsglas.

 

Be the first to rate this post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Tags:   glastak, glas, tak
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Samtalsterapi mot panikångest

onsdag, 12 maj 2010 08:51 by Admin
samtalsterapi mot panikångest och sömnlöshet

Sensate uppgifterna talar om att svenskarna sover dåligt och att var fjärde vuxen har sömnbesvär. Kvinnor drabbas värst och problemen växer med ökande ålder. Ofta är lösningen sömnpiller, även under lång tidsperiod, men kunskap om verkningarna är liten. Statens beredning för medicinsk utvärdering (SBU) efterlyser i en rapport konsekvenserna av långvarig medicinering mot sömnlöshet, skriver SvD och DN. Bl.a. är bristen på kunskap stor om bra behandlingar. SBU rekommenderar beteendeterapi mot sömnbesvär eftersom oro för att inte kunna sova ofta bidrar till problemen. Nio veckors terapi enligt KBT modellen (kognitiv beteendeterapi) hjälper mot sömnlöshet och effekten finns kvar även ett halvår efter ­behandlingen, enligt en ny studie som citeras i DN.

Be the first to rate this post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5