Årets julklapp 2008

torsdag, 27 november 2008 16:37 by Antiq

Var nere en snabb sväng på stan förut och började titta lite lätt efter alla julklappar man ska köpa, och jag inte en aning om vad jag ska köpa

Vad är årets julklapp 2008?

Privata affärer skriver att årets julklapp är en upplevelse och att julhandeln alltid slår nya försäljningsrekord och iår förutspås vi att handla för ca 61 miljarder kronor och är en ökning på ca 2,5 % sen förra året.  Dock är det svårt att säga hur julhandeln kommer bli eftersom det ekonomiska läget förändras från dag till dag.

HUI erkänner dock att prognosen är svårare än någonsin att göra eftersom det ekonomiska läget förändras dagligen.  En upplevelse är årets julklapp och det kan vara en spabehandling med allt vad det innebär, åka luftballong, äta ute på en fin restaurang eller välja en aktivitet! Upplevelser är alltid bra och ger valuta för pengarna men valet är ändå svårt när det gäller att börja handla julklappar!!!!

Tur att det är ca en månad kvar till julafton!

Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 27. 2018 01:45