Hi tech gräsklippare gör grannarna avundsjuka

måndag, 10 november 2008 10:51 by Antiq

I somras när jag var ute och promenerade i ett område med mycket villor hoppade jag plötsligt till av förvåning när det kom en självgående gräsklippare precis intill mig. Gud så smidigt tänkte jag, tekniken förvånas man inte av idag. Imponera på grannen med en hybrid självgående gräsklippare från Husqvarna. Gräsklipparen kombinerar solceller med ett uppladdningsbart batteri.


"Automower Solar Hybrid"

bör du lägga på minnet, den nya robotgräsklipparen är under utveckling och kommer göra dina grannar måttligt imponerande.! Detta vidunder till maskin har förhoppningar om sig att utplåna alla mördarsniglar som härjari våra trädgårdar. En studie har genomförts om maskinen är effektiv mot sniglarna ochresultatet kommer följas upp nu i höst av en grupp studenter.
Bildkälla: alltombostad.se

Currently rated 4.7 by 3 people

  • Currently 4,666667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 20. 2018 17:44