Sälj antik möbler online - tjäna pengar!

tisdag, 25 november 2008 14:28 by Antiq

 

Behöver du snabba pengar och har antik möbler, gamla barnkläder, vinterjackor, lp-skivor eller teknikprylar liggandes hemma i en undanstoppad låda? Jag hade för ett tag sen några antik möbler som jag sålda ganska snabbt på blocket. En gammal ek-skänk som endast tog plats och var helt omöjlig att flytta så att sälja den och få in lite pengar kändes som en bra ide faktiskt. Så sälj dina antika möbler på nätet och tjäna samtidigt lite pengar.

Sälj begagnade prylar och kläder på nätet, det finns bra pengar att tjäna genom att göra sig av med saker man inte behöver. Framförallt kan det vara ett sätt få in pengar när det är besparingstider och lågkonjukturen är här.

Expressen skriver att Tradera har slagit nytt rekord sedan början på oktober med över en miljon auktioner på dag! Förra året vid samma tidpunkt var siffran ca 900 000 akutioner. Det beror bland annat på krisen och att människor har ett större behov att göra sig av med sina grejor och för att få fram pengar. Det går hand i hand med dem som vill fynda prylar till bra priser. Alla vinner på det! Det som säljer och ger bäst betalt är mobiltelefoner, tv-spel och datorer. Så vill man komma undan till ett bra pris är auktion på nätet en bra ide!

Vidare säljer även kläder och barnprylar bra och många människor har förstått vikten av att återanvända prylar och samtidigt spara lite pengar.

Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 20. 2018 17:58