Trendigt kök - låt din inspiration flöda

fredag, 21 november 2008 14:03 by Antiq

Jag letar en ny lägenhet och hittade en på blocket där köket var inrett i tegelsten. Jag tycker det är så himla trendigt och snyggt att jag fundera på att köpa lägenheten bara för kökets skull, vilket  inte är speciellt genomtänkt så istället för att köpa en lägenhet med ett tegelstens kök kan man renovera den lägenhet man köper och inreda med tegelsten istället. Hitta ett så otroligt snyggt kök där dom har återantvänt gammalt tegel och byggt en egen köksö i sitt kök. Gammal och nytt blandat tycker jag ger en otroligt personlig touch och tyder på god smak och att inte köpa allting nytt utan bevara det gamla lite grand också. Själv har jag kvar mycket gamla möbler från släkten och mycket utav prylarna är tidlösa och är funktionella i de flesta hem. i alla fall, titta på den här snygga köksön, skulle passa i den lägenhet jag införskaffar mig, och det är snart! Min boendesituation är inte den mest optimala just nu Laughing

 


Bildkälla: köksö från www.viivilla.se

Currently rated 3.0 by 2 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   kök, tegelsten
Categories:   Inredningsdetaljer | Nytt
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 20. 2018 17:53