Uterum skapar en lyxig känsla

torsdag, 6 november 2008 09:50 by Antiq

Lyx och flärd med ett extra rum

Ett extra rum till ditt hus är inga problem att ordna om du bygger ett uterum för att få mer yta och plats i ditt hem så att du kan njuta mer i din trädgård och ditt hus! Moderna uterum präglas av stora glaspartier som har skjut eller vikdörrsfunktion vilket gör att vi kommer närmare naturen och andas in den friska luften som finns utomhus. Att anlägga en vacker och funktionell trädgård är trendigt idag och det påverkar även uterummen. Kombinationer är populärt så ett enkelt och smidigt sätt är att bygga ihop uterummet med verandan, poolen eller rabatterna för att skapa en helhet menar Tina Paulsson, marknadschef på Willab Garden. källa

Ta vara på hösten och planera

Bästa tiden för att planera och beställa vara för sitt uterum är på hösten eftersom du hinner få det klart till våren.  Att bygga ett utrerum kräver planering plus att det tar tid. Du ska söka bygglov, ordna finansiering, bygga en grund och lägga golv, förberede för el och besöka tänkta leverantörer av ditt nya uterum. Reglerna säger att man får bygga 15 kvm utan BYGGLOV och då ska uterummet vara fristående. Om du vill bygga ihop uterummet med befintligt hus krävs bygglov.

Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 20. 2018 17:45