Varning för sladdlöst hem!

torsdag, 13 november 2008 15:31 by Antiq

 

Smart förvaring i mediamöbler.

Den nya tekniken går rasande snabbt framåt och våra vardagsrum fylls med olika hi-tech apparater som video, DVD-spelare, hemmabio, digitalbox, inspelningsbar DVD med hårddisk, bredbandsmodem bara för att nämna några.  Ett problem som vi genast märker är alla dessa sladdar som ligger på golvet och samlar damm och det ser fruktansvärt fult ut och hela inredningen lider av detta. Det finns ett smart sätt och det är att satsa på moderna coola stilrena mediamöbler där du får plats med många apparater samtidigt som du kan gömma undan dessa tråkiga sladdar! Om du är trendig finns ett otroligt utbud av vitt, svart, högblankt, valnöt eller varför inte ek! Titta på mediamöbler från viivilla!

   

Currently rated 4.2 by 5 people

  • Currently 4,2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 20. 2018 18:00