Upplevelsepresenter årets gåva

tisdag, 23 december 2008 10:50 by Antiq

Snart nalkas julafton och årets julkapp är en upplevelse vilket inte borde förvåna alls. Jag däremot tänkte sikta mot nästa år när så många jag känner fyller jämt. Istället för att årets julklapp 2008 är en upplevelse satsar jag på upplevelsepresenter till nära och kära! En långresa finns på önskelistan hos en av mina nära vänner och istället för att köpa dyra presenter är en upplevelse av den mer fartfyllda sorten snart sann. Har hittat den perfekta upplevelsepresenten nämligen att provköra en riktig bil och inte vilken som helst utan

känslan av att köra en Lamborghini Gallardo

i Uddevalla  Sverige kan man uppleva detta. Kör en av världens vräkigaste bilar nämligen Labmorghini Gallardo och få känslan av att du bemästrar en sån här bil ute på vägarna i Sverige som ger ett minne för livet! Man får även en motorlektion för detta vidunder till bil. 1 timme får du uppleva Gallardon! för längre tid kommer företaget med prisförslag. Efter avslutad körning blir man fotograferad tillsammans med bilen


Bildkälla: goldenmoments.se

Bilden är hämtad från en site på nätet som säljer just upplevelsepresenter! titta närmare här

 

Currently rated 4.7 by 3 people

  • Currently 4,666667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 20. 2018 17:56