Rusta upp din gamla pool

tisdag, 17 februari 2009 11:19 by Admin

Äger du en pool som börjar bli gammal och grå? Med några enkla medel kan du få en lyxigare pool och avnjuta några härliga sommarkvällar vid poolkanten och bara njuta av tillvaron. Som med allt annat går utvecklingen framåt och nya tillbehör kommer ut på marknaden för dig som äger en alldeles egen pool och med tiden ser poolen sliten ut och behöver en uppfräschning. Nedan kan du se diverse tillbehör till din pool.

Cool poolbelysning


bildkälla: smidigt.se 

Floating Jellyfish Pool lights från smidigt.se är en kul poollampa och förmodligen kommer väcka uppmärksamhet från grannen. Det är en flytande poolbelysning som ser ut precis som maneter och är gjord av fiberoptik och ger ett glödande sken i din pool.

Pooltäcke


Bildkälla: goldfeeling.se

Glöm inte att skydda poolen när du inte använder den. Ett kraftigt pooltäcke med dräneringshål för att vattnet ska rinnga av hittar du hos goldfeeling.se. Pooltäcket är mörkblått och kan utan problem ansultas för att kunna rulla upp det när du vill använda poolen. Levereras komplett med öljetter, stroppfästen och gummistroppar.

 

Currently rated 4.0 by 3 people

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 20. 2018 17:58