Upplevelse för två

tisdag, 10 februari 2009 10:41 by Admin

Våren närmar sig och för den som vill uppleva något utöver det vanliga passa på att köp en upplevelsepresent till din partner. Liveit.se har många bra erbjudanden både för mer actionfyllda aktiviteter till kropp och själ eller varför inte sport och fritids aktivitet.

Det allra senaste är zorbing, vilket innebär att man rullar ner för en sluttning där man är fastspänd i en stor uppblåsbar boll. Bollen är 3 m i diamter och har två laget. Bollen längst in sitter du och en person till fastspända i selar mittemot varandra. Väl fastspänd kan äventyret börja, man puttas utför en sluttning och när man är på platt park igen fångas bollen upp i en fålla. Läs mer om zorbing på Liveit.se


Bildkälla: www.liveit.se

 

Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   äventyr, upplevelse
Categories:   upplevelser
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 20. 2018 17:59