Bubbelvatten hemma i köket

måndag, 6 april 2009 14:12 by chuffs

Trender och ännu mer trender. Just nu verkar alla människor köpa sodastream och kolsyra sitt vatten hemma. En engångskostnad och sen gratis kolsyrat vatten direkt ur kranen hemma hos dig! Köket blir den nya samlingspunkten med alla nyinköpta prylar som används för all sorts köksbestyr.

Är du en person som älskar kolsyrat vatten? Dags att investera i en Sodabutler Cathrine kanske?

Köksblandaren som kan ersätta det vanliga vattnet i din kran med kolsyrat vatten! Imponerande och trendigt är väl det minta man kan säga. Blandaren kyler inte vattnet och är inte lämpligt om du har egen brunn utan helst ska den vara kopplad till det kommunala vattnet.  visste du att du kan få hela 50 liter i timmen! Nyfiken på denna produkter, läs mer på sodabutler.

Currently rated 3.7 by 3 people

  • Currently 3,666667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

maj 6. 2009 19:42

L.Jirlow

Kan rek. Sodabutler Catherine till alla som gillar bubbelvatten.

Jag hade köpt en Mora kran med kolsyrat vatten men den fungerade inte alls, bara skvätte ner hela köket. Som tur var fick jag pengarna tillbaka och lade då till 500 kr och fick en riktig kran med kolsyrat vatten.

Enkel att fylla flaskor och kopplad till en stor flaska, inga småflaskor här inte.

*****

L.Jirlow

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 20. 2018 17:50