Fräcka trendiga mattor

torsdag, 7 maj 2009 13:40 by Antiq

Äntligen är det dags att investera i nya möbler och vet inte riktigt vilken möbelbutik jag skall börja titta i, finns så många trendiga möbelbutiker som har ett sortiment som tilltalar mig väldigt mycket. Först och främst är jag ute efter mattor, en matta till köket och en stor matta till mitt soffbord som kan bryta av till övriga möbler. Det går mycket i bruna jordtoner och jag fundera på att en mörkröd matta under mitt vardagsrumsbord hade varit perfekt! Jag hittade den här röda mattan på ellos.se som jag tyckte kunde matcha riktigt bra.

Ryamatta 160x230 cm

Enfärgad. Av 100% polypropylene. Baksida av jute/bomull. Dammsugning.
Pris: 1199 kr

Currently rated 3.5 by 2 people

  • Currently 3,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   mattor, matta, möbler, möbelbutik, soffbord, ryamatta
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 27. 2018 01:45