Trendiga sängmöbler för en god natts sömn

måndag, 20 juli 2009 16:17 by Admin

En god natts sömn är bland det viktigaste för oss människor för att vakna pigga och utvilade!

Hur hittar man rätt säng och bäddmadrass för att få den efterlängtade sömnen? Enligt vissa är den berömda tempurmadrassen ett under för god sömn. Deras sängar är av hög standard och riktig lyx för den som vill vakna med ett leende på läpparna.

 

Signature bed

elegant design kombinerad med en optimal komfort och lyxkänsla, finns som ställbar och icke-ställbar version och i färgerna grått & beige. Du kan välja sänggavel som tillval. Slitstarka överdrag, finns i de flesta storlekar och tillverkaren tempur lämnar 15 års garanti på madrassen. Ett garanterat kvalitetsköp om du behöver sköna sängar att sova i.

 

 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   sängar, bäddmadrass, ställbar säng
Categories:   sovrum
Actions:   E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 20. 2018 17:59